CHINEES INDISCH RESTAURANT WALONG

CHINEES INDISCH RESTAURANT WALONG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 833 beoordelingen
22 okt 2020 om 20:50 Helemaal toppie
22 okt 2020 om 20:02 Het verbaast mij dat de beoordelingen zo positief zijn. Ik vond het eten niet lekker en vrij smakeloos. De dim sum (rund) kreeg ik echt niet weg. Heb het geprobeerd aan de katten te voeren maar zelfs die moesten er niets van weten. Zegt genoeg denk ik :-)
22 okt 2020 om 11:30 Goed, OK, Items as advertised.
21 okt 2020 om 22:29 Hoeveelheid eten viel (opnieuw) tegen. We bestellen in het vervolg niet meer dan één indische rijsttafel en zoeken naar een goed alternatief.
20 okt 2020 om 20:59 Bezorging prima, eten was niks bijzonders. Alsof het niet door een Chinese kok was gemaakt..
20 okt 2020 om 20:23 Een hele aardige jongen, de bestelling kwam zo snel dat ik nog geen tijd had gehad om een fooitje te geven. Nou volgende keer dan maar.
20 okt 2020 om 19:00 Nasi rames en krokante kipjes smakeloos. Gado gado idem met waterige pindasaus
19 okt 2020 om 14:06 De ontvangen bestelling was keurig op tijd geleverd. Ook het eten was goed heet. Regelmatig bestellen wij bij Walong. Zoals altijd was het eten uitstekend.
18 okt 2020 om 20:25 Prima eten ,misschien iets te veel tahoe gerechten. Op tijd gebracht. Enorm mooi verpakt en lekker warm
18 okt 2020 om 19:18 Had nasi rames. Sorry maar zo slecht. Kom al 20 jaar bij walong 3x per maand maar hier schrok ik van..